Het Boomtownfestival neemt dit jaar een sabbatjaar. Maar niet getreurd, er is troost in de gedaante van BoomBox, een pocketversie van Boomtown maar dan lekker droogjes (of warmpjes) binnen.

Voor de gelegenheid slaat Boomtown de handen in mekaar met de Gentse muziekclub Democrazy. BoomBox beperkt zich tot het eerste weekend van de Gentse Feesten, van vrijdag 18 t.e.m. maandag 21 juli en gaat voor een relatief alternatieve, maar vooral kwalitatieve affiche, met elke avond twee live-concerten en een fijn dj-feestje achteraf, dit alles aan heel democratische prijzen.
Concertbezoekers mogen gratis komen feesten na de concerten. Wie pas later afzakt naar Boom-Box betaalt het luttele bedrag van 2 Euro.

Tickets

Tickets voor BoomBox zijn niet meer te koop via Boom-box.be, Democrazy.be of Bilbo.
Je kan nog tickets reserveren via info@boom-box.be of via 09 - 223 22 27 (elke dag bemand van 13u tot 19u).
Ook aan de kassa zijn er nog voldoende tickets beschikbaar. Deuren om 20u. Kom op tijd!

Nieuwe namen Boom-Box!!

The Germans & Motek! Check de nieuwe dagindeling! New Pornographers hebben hun Europese tournée gecanceld en spelen dus helaas niet op Boom-Box op maandag 21 juli. Als gevolg hiervan zijn er wat verschuivingen in de line-up van BoomBox: op zondag 20 juli spelen naast Future of the Left The Germans (www.thegermans.be) en Motek (www.motek.be, zie ook de Afrekening hit 'Tryer'). Girls In Hawaii wippen van zondag 20 juli naar maandag 21 juli. Tickets gekocht voor 20 of 21 juli blijven geldig op 20 juli respectievelijk 21 juli. Mensen die tickets willen ruilen (geld terug of inruilen voor een andere dag) kunnen dit doen via een mailtje naar info@boom-box.be.

BoomBox is een organisatie van vzw Oude Beestenmarkt en vzw Democrazy

PRAKTISCH:

WAAR:

Minnemeers 8 - 9000 Gent (plan - zie info)
 

WANNEER:
DEUREN:

Vrijdag 18/07 t.e.m. maandag 21/07
20u.
 

TICKETS:

09/223 22 27 en Bilbo

SPONSORS: